.
 
.

Maatwerk Kasten en Meubels

Iedereen is uniek, dit is ook het geval met uw interieur.
Daarom kiest u voor een partner die maatwerk levert op basis van uw wensen.


Mimi Interieurbouw staat bekend om haar maatwerk interieuroplossingen.
Met het vakmanschap wat wij in huis hebben, bouwen wij de perfecte interieuroplossing voor uw woning.

Elke kast of meubel is uniek, u kunt het ontwerp helemaal naar eigen wens indelen.
Wij denken met u mee om uw wensen door te vertalen naar een gewenst realiseerbaar eindresultaat.Uw persoonlijke interieuroplossing

Bij het realiseren van uw interieuroplossing is het logisch dat deze gepersonaliseerd is.
Heeft u graag een moderne of klassieke uitstraling? Wilt u strak of robuust? Aan welke kleurstellingen denkt u? Kiest u voor enkel kastdeuren of vind u lades ook praktisch? Geeft u de voorkeur aan grepen of gaat u liever voor de greeploze variant en kiest u daarom voor de optie push to open?  
Met onze maatwerk keukens zijn alle opties bespreekbaar.
Waarom kiezen voor MIMI Interieurbouw?

Wij voorzien dagelijks woningen van maatwerk meubels, van keukens tot dressings en tv meubels. Die ervaring laat ons toe om kwalitatief werk af te leveren en nog beter in te spelen op uw vraag.

Als klant wilt u enkel het beste. Daarom kiezen wij voor kwalitatief materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor een hoge duurzaamheid van uw keuken.

Bouwprojecten zorgen bij de meeste mensen voor heel wat stress. Maar bij ons niet. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in deze projecten. Als interieurspecialist nemen wij alle stappen van het proces voor onze rekening. U hoeft zich enkel met de leuke dingen bezig te houden.

Offerte aanvragen


 
 
 
 
E-mailen
Bellen